שמלות כלה » שמלות כלה של אושי » שמלות כלה קלאסיות » שמלת כלה Sofia
אווירת האביב מגיעה גם אל בדי שמלות הכלה והן חלק בלתי נפרד מקולקציית שמלות כלה 2016. שמלה זו מיועדת לאוהבות התחרה. שמלה צמודה לכל אורך הגוף ומתרחבת מאזור הברך בגזרת בת הים, המראה הוליוודי וסקסי, המחשוף בקדמי עמוק בצורת V המאריך את הגוף ונותן מסגרת יפה לאזור הפנים והצוואר. בד התחרה רך וזורם בקלילות על הגוף.
הגב בשמלה מפתיע במיוחד העשוי תחרה ותפור בשקיפות עד אזור שמתחת למותן, רכוס בכפתורי בד מעודנים התפורים בצפיפות לאורך כל גב השמלה ומשתלבים בשובל המתפרץ באופן עשיר ומיוחד להפליא.
לפרטים ושאלות על שמלת הכלה
תמונות נוספות של שמלת כלה Sofia
לפרטים ושאלות על שמלת הכלה
שמלות כלה וינטאג', שמלות כלה כפריות, שמלות כלה נסיכותיות, שמלות כלה סקסיות, שמלות כלה צמודות, שמלות כלה קלאסיות, שמלות כלה קלילות, שמלות כלה רומנטיות, שמלות כלה של אושי, שמלות כלה תחרה
חווייה אמיתית מהחלומות – ככה הרגשתי אצל אושי. בכל פעם שבאתי ומדדתי את השמלה שלי רציתי לבכות מרוב אושר, לא רציתי להוריד את השמלה. אושי הקשיבה לי ובכל מקום שהיה צריך תיקון או שינוי היא עשתה את זה בלי בעיות והייתה כל כך מקצועית. בנות, תפסיקו לחפש!!! בואו לאושי.